måndag 3 augusti 2009

Begränsa rätten till barn!

Media (Ab) rapporterar om en kvinna som är gravid för fjortonde gången – trots att alla tidigare barn blivit omhändertagna. Hur tänker människor egentligen? Vilket ansvar för överbefolkningen tar staten?

Jag rekommenderar alla att se filmen Idiocracy, det är en komedi men med en viss verklighetsanknytning. Filmen bygger på att ”white trash” reproducerar sig väldigt mycket mer än vad akademiker gör och att Darwins teorier om vem som är mest lämpade enligt det naturliga urvalet att överleva kommer att dominera rasens utveckling. I detta fallet blir det en fördumning av mänskligheten som leder till framtida katastrof.

Man kan dra lite paralleller när man läser om att Theresa Winters, 36, säger till Daily Mail att hon inte kommer sluta bli gravid och föda barn förrän hon får behålla ett. Mänskligheten är inte bara på väg mot en överbefolkning utan också en överbefolkning av korkade människor.

Vi måste som samhälle göra något åt detta. En gräns vi 2 barn per par föräldrar eller 1 barn per person om man räknar 1 barn som en halv person per förälder är rimligt. Då kan vi hålla nere befolkningstillväxten och väga upp den genetiska likriktningen i genpolen. I Sverige skulle man kunna införa regler som gör att du inte får barnbidrag för mer än 2 barn. I andra hand kanske sterilisering när man nått sin ”kvot” skulle fungera bra.

Överkonsumtionen från den växande befolkningen är det största miljöproblemet vi har och det miljöproblemet ingen vågar prata om.

4 kommentarer:

  1. Visst är det ett problem med den växande befolkningen, men knappast vad gäller Sverige! Problemet är att befolkningstillväxten är så snedfördelad, och att den största befolkningstätheten är i fattiga länder.

    Men du har rätt: överkonsumtion från en alltmer växande (global) befolkning riskerar i förlängningen att bli ett stort (miljö)problem om ingenting görs...

    SvaraRadera
  2. Lösningen är nog inte att införa fler statliga restriktioner eller stöd, det är just det som skapat ett samhälle som får en darwinist att lida. Ta istället bort barnbidrag med mera.

    SvaraRadera
  3. Eller ta i alla fall bort barnbidraget efter 1 barn / förälder. Alla bör ju ha lika stor rätt att skafa barn, men att man försörjer sig på att skaffa 8 -10 barn är ju inte riktigt rätt.

    SvaraRadera
  4. Jag tycker det är jävligt svårt att se när du försöker vara rolig och när du är seriös måste jag säga. Försök vara lite mer konsekvent i hur du formulerar dina artikar. När det gällde kannibalismen så förstod jag att du skojade. Men när det gäller det här ämnet är jag inte riktigt lika säker på att du skojar.

    SvaraRadera